Over mij

Over mij zelfportret

Mijn naam is Lisa Wellink, wonend in Lichtenvoorde.

Van jongs af aan ben ik gefascineerd in vormgeving en design. Zo uitte ik dit met creatieve dingen zoals fotografie en tekenen. Op de computer wist ik mijn weg goed te vinden en op jonge leeftijd wist ik wat ik wilde gaan worden: grafische vormgever.

Na deze studie en jaren ervaringen rijker ging ik aan de slag als grafische vormgever bij een uitgeverij van lokale nieuwsmedia in de Achterhoek. 

Per 1 november 2021 ben ik volledig voor mijzelf begonnen en heb ik mijn vaste baan opgezegd. 

Van hobby naar onderneming

In mijn vrije tijd hield ik me bezig met pyrografie, oftewel: houtbranden. Een erg leuke hobby waar ook veel vraag naar is. De motivatie groeide naar het opzetten van een eigen bedrijf. Tijd om mijn ideeën en plannen werkelijk door te zetten en een bedrijf te starten.

In november 2020 heb ik mijn plan ingediend bij Stichting PakAn. Een organisatie met als doel om ideeën te ondersteunen die bijdrage leveren aan de toekomst van de Achterhoek. Zij waren erg enthousiast over mijn plannen en boden mij aan om me verder te coachen met het concreet maken van mijn bedrijfsplan.

Op 21-01-2021 heb ik LaserOntwerp in laten schrijven bij de Kamer van Koophandel.

LaserOntwerp is op 1-03-2021 gevestigd en gestart in het pand bij Lokalen in Lichtenvoorde. Een prachtige werkplek waar lokale ondernemers hun creatieve denkkracht bundelen, uitwisselen en benutten.

"Het is altijd een droom geweest om mijn eigen creaties te maken en persoonlijke producten op maat voor klanten te ontwerpen en te realiseren." 

Missie

LaserOntwerp staat voor creativiteit, duurzaamheid, innovativiteit en kwaliteit. Met een lasergraveer machine kan het bedrijf de Achterhoek nóg een stukje mooier maken door unieke en duurzame producten te ontwikkelen en hiermee de Achterhoekse dorpen en steden letterlijk ‘op de kaart' te zetten onder een eigen productielijn 'Achterhoek op de kaart'. LaserOntwerp wil bijdragen aan de maatschappij door innoverend te zijn en mooie samenwerkingen aan te gaan. Persoonlijke aandacht staat hoog in het vaandel en gaat serieus en eerlijk om met vraagstellingen vanuit de klant. LaserOntwerp richt zich daarnaast op het personaliseren van unieke geschenken voor iedere gelegenheid.