Personaliseer uw product met onze professionele laser- en graveermachines

Laser- en graveertechnieken worden toegepast in verschillende sectoren en kunnen een breed scala aan materialen bewerken. Hier zijn enkele sectoren waarin deze technieken veel worden gebruikt:

  1. Industrieel: In de industriële sector worden lasers en graveermachines gebruikt voor het markeren, graveren en snijden van diverse materialen. Dit omvat bijvoorbeeld het markeren van serienummers op metalen onderdelen, het graveren van ontwerpen op kunststofcomponenten.

  2. Reclame en branding: Laser- en graveertechnieken worden veel gebruikt in de reclame- en branding industrie. Ze worden gebruikt voor het graveren van logo's, teksten en afbeeldingen op materialen zoals hout, acryl, glas en metaal. Dit wordt vaak gedaan om gepersonaliseerde relatiegeschenken, naamborden, trofeeën en promotionele materialen te maken.

  3. Juwelen en sieraden: Lasermachines worden vaak gebruikt in de juwelen- en sieradenindustrie voor het graveren van delicate ontwerpen op metaal en het markeren van edelstenen. Lasertechnologie biedt precisie en flexibiliteit bij het bewerken van kleine en gedetailleerde voorwerpen.

  4. Automobielindustrie: In de automobielindustrie worden laser- en graveermachines gebruikt voor het markeren en snijden van onderdelen, het graveren van logo's en serienummers op verschillende componenten, en voor het snijden van stoffen en leer voor interieurtoepassingen.

Heeft u een vraag of wilt u een offerte op maat ontvangen neem dan contact met ons op of vul hieronder uw gegevens in. Wij antwoorden u zo snel mogelijk.