Oproep aan creatieve Achterhoekers!

Ben jij een creatieve Achterhoeker met een passie voor design en duurzaamheid? Dan zijn wij op zoek naar jou! Trots op de Achterhoek, LaserOntwerp en Bij Toos hebben de handen ineengeslagen om de prachtige skyline van de Achterhoek te promoten op een unieke manier. Wij geloven in de kracht van lokale producten en willen onze skyline op duurzame en hoogwaardige items laten stralen.

Kom uit de 'schuur'

Als trotse Achterhoekers hebben we een passie voor ons gebied en willen we de schoonheid ervan delen met anderen. Ons doel is om de skyline van de Achterhoek op een creatieve en duurzame manier tot leven te brengen. Een aantal voorbeelden die we al hebben gerealiseerd zijn; borrelplanken, wanddecoraties, hand- en theedoeken en diverse woonaccessoires. Om ons netwerk te verbreden zijn we op zoek naar getalenteerde Achterhoekers die ons initiatief willen ondersteunen. Ben jij dus een ontwerper, ambachtsman of -vrouw, of zit je bij een creatieve club of vereniging, of heb je een creatieve geest en een passie voor de Achterhoek? Dan willen we graag met je in contact komen!

Duurzaam en lokaal

Het is belangrijk voor ons dat de producten die we samen creëren naadloos aansluiten bij het ontwerp van de Achterhoekse skyline. We streven naar duurzaamheid en kwaliteit, waarbij we gebruikmaken van milieuvriendelijke materialen en productiemethoden. Samen willen we de pracht van de Achterhoek uitdragen en bewustzijn creëren voor duurzaamheid.

Waarom deze samenwerking?

Ten eerste bieden we je de mogelijkheid om jouw talent en creativiteit te laten zien aan een breed publiek. We hebben een gevestigd netwerk en kunnen je producten presenteren aan de juiste doelgroep in de juiste winkels. Bovendien streven we naar een nauwe samenwerking en open communicatie. Jouw inbreng wordt gewaardeerd en je krijgt de kans om deel uit te maken van een geweldig team dat gezamenlijk streeft naar een eerlijk product.

Dus, als je een creatieve geest bent die trots is op de Achterhoek en graag wilt bijdragen aan ons initiatief, neem dan contact met ons op! We kijken ernaar uit om jou te leren kennen, je ideeën te bespreken en samen te werken aan de ontwikkeling van unieke en duurzame producten.


Heb je een passend idee? Laat hieronder je gegevens achter en wij nemen contact met je op.